Som kunde hos Fotograf-i kan du i ro og mag gennemse og vælge dine billeder når det passer dig. Vær opmærksom på at farver og kontrast kan varierer meget fra skærm til skærm, vælg derfor dine billeder efter udtryk og hav i minde at farver mv selvfølgelig vil være i top på de færdige billeder. Ligeledes er billederne kun beskåret groft, og vil selvfølgelig blive redigeret enkeltvis når de bestilles:) Hvis billederne bliver vist i farver, kan du endvidere se dem i s/h ved at holde markøren hen over sort/hvid feltet. Brug meget gerne kommentarfeltet, hvis du er i tvivl om noget, eller har et specifikt ønske der ikke er standard valg!Art Studio er en landsdækkende sammenslutning af frie fotografer.

Hos Art Studio-fotograferne er der respekt for mindernes værdi og vi lægger vægt på gennemført kvalitet - til en fornuftig pris - med garanti for kreativitet og glæde.

Portrætfotografens kvalitet er et samspil mellem tekniske færdigheder og kreativt talent, og derfor bliver resultatet så meget bedre hos os, der er kvalificerede portrætfotografer.
Kunde login
Bruger-id:

Adgangskode:

LoginFotograf login
Fotograf-id:

Adgangskode:

Login