Som kunde hos BIRGIT SKOU FOTOGRAFI kan du nu i ro og mag gennemse og udvælge dine billeder, når du har tid og lyst. - Du kan sammenligne de enkelte billeder og få dem vist i forskellige udgaver, så du får det resultat du ønsker. - Alle billeder redigeres individuelt, dvs. beskæring, belysning, kontraster, retouchering m.m. - Derfor er det vigtig, at I kun ser på ansigtsudtrykket og derudfra vælger dem I bedst kan lide. - Priserne kan I se i prislisten, samt på jeres bestillingsliste, så I præcis ved hvad I har bestilt. Der kommer også en ordrebekræftelse på jeres mail, når I har bestilt og bekræftet. - Skulle der være spørgsmål er I meget velkomne til at kontakte mig på TELEFON 40 40 51 25.Art Studio er en landsdækkende sammenslutning af frie fotografer.

Hos Art Studio-fotograferne er der respekt for mindernes værdi og vi lægger vægt på gennemført kvalitet - til en fornuftig pris - med garanti for kreativitet og glæde.

Portrætfotografens kvalitet er et samspil mellem tekniske færdigheder og kreativt talent, og derfor bliver resultatet så meget bedre hos os, der er kvalificerede portrætfotografer.
Kunde login
Bruger-id:

Adgangskode:

LoginFotograf login
Fotograf-id:

Adgangskode:

Login