Som kunde hos Perrod Foto kan du i ro og mag gennemse og udvælge dine billeder. Billederne ligger på siden i en måned, ønsker du at se dine billeder igen, kan dette altid lade sig gøre mod et tillæg på 100 kr. Du kan sammenligne de enkelte billeder og få dem vist i forskellige udgaver, så du får lige nøjagtigt det resultat du ønsker. Når du har valgt dine billeder, vil du modtage disse i en uovertruffen kvalitet og er dermed sikret et minde for livet. Ved køb af 3 ens billeder eller mere fra størrelse 13x18 og opefter gives 10% rabat. (Denne rabat gælder ikke ved instituationsfotografering)Art Studio er en landsdækkende sammenslutning af frie fotografer.

Hos Art Studio-fotograferne er der respekt for mindernes værdi og vi lægger vægt på gennemført kvalitet - til en fornuftig pris - med garanti for kreativitet og glæde.

Portrætfotografens kvalitet er et samspil mellem tekniske færdigheder og kreativt talent, og derfor bliver resultatet så meget bedre hos os, der er kvalificerede portrætfotografer.
Kunde login
Bruger-id:

Adgangskode:

LoginFotograf login
Fotograf-id:

Adgangskode:

Login